Femke de Graaf scoort in Aalter

Femke de Graaf scoort in Aalter

Er werd afgelopen weekend opnieuw gesprongen in Aalter. In de 1.30m Grote Prijs wist enkel Femke De Graaf een dubbele nulronde te rijden met Joker van de la Rosteehoeve.

Samen met de 10-jarige zoon van Faldiano bleef de West-Vlaamse zo David Tanghe met Cumatin voor. Francisco Rocha volgde op de derde plaats met onder het zadel Benni Z.

Net buiten het podium maakten Killian Norris met F La Belle Z en Maxim Godecharle in het zadel van Figaro d'Orange Z de top vijf compleet.

Isabel De Rijcker snelde naar de eindwinst in de 1.20m rubriek. Op de rug van Cigman bleef de Oost-Vlaamse amazone als enige foutloos onder de 29 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde David Malfait op de tweede plek met levy. David Tanghe vervolledigde het podium met onder het zadel homerus.

Op zondag won Laurens Bogaert de 1.20m hoofdrubriek. Na een herkansing met vier was Bogaert met Ultima Z (Ustinov) . de enige die het hout in de lepels hield. Lokale springruiter, Maxim Godecharle volgde op de tweede plaats met Una Van 't Lindenhof Z terwijl Maxime Lijssen het podium afwerkte met Daiquiri DZS Z.

Alle resultaten