Esther Schelfaut scoort hoofdwinst in Zandhoven

Esther Schelfaut scoort hoofdwinst in Zandhoven

Afgelopen weekend verzamelden de Gouden Laars combinaties in Zandhoven. In de 1.40m hoofdrubriek snelde Esther Schelfaut naar de winst na een barrage met zes. Schelfaut schreef de winst op naam met haar vertrouwde Lalique.

Samen met de 11-jarige Freestyle-merrie bleef de amazone bijna twee seconden voor op Wannes Notelé met onder het zadel Zeppelin vd Heffinck Z (H&M Zilverstar T). Lien Van Ende volgde op de derde en vierde plaats.

De Antwerpse amazone loodste haar Curiosity (Caretinio) foutloos naar de derde plaats en volgde zichzelf op met Yves Vanderhasselt's voormalige, Olympic Dream (Comme Il Faut) onder het zadel. Enkel deze vier duo's werkten de herkansing foutloos af. Rik Nauta en Kia Maria vd Potaarde vervolledigden de top vijf.

Rik Nauta verzamelt prijzen

In de 1.30m rubriek schreef Rik Nauta de winst op naam. Samen met Daniel Deusser's voormalige Limestone Grey bleef Nauta ruim twee seconden voor op Birthe Goossens met Hope vd Bakkershoeve. Joana Bosch werkte de top drie af met onder het zadel Talina du Vivier Z.

Eerder won Carlotta Stegen de 1.20m proef met de KWPN-merrie. Carcica. Jules Tanghe volgde met W-Happy vd Lindehoeve Z (Weldon d05) voor Estee Bomere met Jade Van Ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker).

De eerste winst van de dag kwam op naam van Sophie Withofs met Bamba D (Tampa) onder het zadel.

Alle resultaten