Er staat geen maat op Jolien Demeyer

Er staat geen maat op Jolien Demeyer

Opnieuw winst voor Jolien Demeyer. Op het tornooi ingericht door LRV Torhout wist Demeyer alweer met de winst aan de haal te gaan in de klasse Zwaar. Zo scoort de West-Vlaamse amazone een hattrick in de hoogste klasse. 

Jolien Demeyer kon rekenen op Grande-J (V. Clinton) om de te kloppen tijd neer te zetten van 42,89 in de barrage. Hiermee waren ze Tijs Vanhevel met Melite Van't Bergenhof (V. Nabab de Reve) te snel af. Zij finishten tweede in een tijd van 47,04. Deze combinaties wisten als enige foutloos te blijven in de tweede fase. Aurelie Deloof reed Ito (V. Marius Claudius) naar het brons. Camiel Capoen dong ook mee naar de overwinning van de barrage maar eindigde op een vierde plaats, met onder het zadel Isn't It Ironic (V. Zento 04.11978)

In klasse Midden waren de zusjes Noppe oppermachtig. Ann-Florence Noppe kon samen met Noblesse (V. Breemeersen Adorado) net niet de winst afsnoepen van haar zus, Ann-Sophie Noppe. Zij reed samen met Naline Van't Zorgvliet (V. Thunder van de Zuuthoeve) naar het goud. De top drie werd afgesloten door Auri Callewaert en Gracieuse Van De Grijspeerd (V. Vigo D'Arsouilles). 

De overwinning in klasse Licht ging naar Ward de Mûelenaere. Hij kon met Pantaine Van De Plaetsemolen (V. Richebourg D'10) voorblijven op Samir Brahimi en Kumi Star V/D Schelpenhoeve (V. Nonstop). Zij verwezen op hun beurt Edouard Noppe met Elegance "F" (V. Orame 96.05112) naar de derde plek. 

Alle resultaten