Emmaly Panis naar goud in Stables Liermaalroot

Emmaly Panis naar goud in Stables Liermaalroot

Afgelopen weekend verwelkomde Stables Vliermaalroot de K.R. ruiters op hun terreinen. Uiteindelijk beek Emmaly Panis met Apollo V Z (Andiamo Z) de beste combinatie in de 1.20m proef op zondag. Ook op zaterdag stond een proef over dezelfde hoogte op het programma, waar Nina Geerlings op Kay-Lin (Quantofino) naar de overwinning reed.

Zondag in de late namiddag stond de 1.20m hoofdproef van die dag op het programma in Stables Vliermaalroot. De overwinning in deze proef kwam op naam te staan van Emmaly Panis met Apollo V Z. Sander Geenen reed op de rug van Corthago Z naar een tweede plaats, gevolgd door Steven Konings en Colandrino 2 (Colandro) op drie. Sara Pauli wist zich met Duke Z (Diamant De Semilly) op een vierde plaats te klasseren. 

In de voorafgaande 1.15m proef mocht Dries Vlayen het goud op zijn naam schrijven. Als eerste aan de start bleef hij met Orchidee van het Domihof (Kiekeboe) als enige onder de 27 seconden en zette zo een onklopbare tijd neer. Ook combinatie nummer twee, Lara Schodts en Largo Van de Dornehoeve, bleven een hele proef lang staan waar ze zich meteen klasseerden. Op drie volgde Charlotte Nijssen op Pandora Van het Roelhof (Dieu Merci van T&L).

Tijdens de 6-jarigen proef op zondag voormiddag ging de winst naar Luka Lisens en de Quabri De l'Isle dochter, Qhaleesi Van de Molen Z. Op de tweede plaats klasseerde Isabeau Keulen zich met Bruce Z (Bufero vh Panishof).

Nina Geerlings naar goud in 1.20m op zaterdag

Op Zaterdag waren Nina Geerlings en Kay-Lin de beste combinatie in de 1.20m proef. Ze gaven met een snelle foutloze ronde Elke Caubergs op Muze van t Lindeken (Cicero Z) het nakijken, welke eindigden voor Sander Geenen met Navarra v/d Paardensmidse Z (Nabab de Rêve).

In de voorafgaande 1.15m proef kroonde Marit Nickmans zich met Cuore d Italia (Couterro u) als winnaar. Henk Clabots volgde met Conchita Z (Candillo Z) op een tweede plaats, voor Sander Geenen die zich ook hier een bronzen medaille in de wacht sleepte ditmaal in het zadel van Qui-Vive.

Alle resultaten