Emma Dhaenens regeert ijzersterk in Destelbergen

Emma Dhaenens regeert ijzersterk in Destelbergen

Het afgelopen weekend verzamelden de Oost-Vlaamse LRV ruiters zich in Destelbergen. In de klasse Zwaar hielden twee combinaties het hout van de herkansing in de lepels. Emma Dhaenens sprong zo naar de eindzege met Jeriolanca (Diabeau vd Heffinck).

Het paar klokte af in exact 36.00 seconden, een halve seconde sneller dan Dorien Berkers met haar Argos van Hof ter Naillen (Querlybet Hero). De snelste chrono kwam op naam van Thomas De Cock. Samen met Lanson-R bleek de Oost-Vlaming ruim één seconde sneller dan Dhaenens. Met één springfout op de teller, goed voor de derde plaats.

Ivo Van Gucht volgde op de vierde plek met zijn vertrouwde Gentille van de Plataan terwijl Ivan van Hove de top vijf afwerkte met onder het zadel Merijn van de Dielaerthoeve.

De klasse M kwam op naam van Tim De Loose met Mimosa de la Vie Z (Mr. Blue). Het paar bleef ruim één seconde voor op Larissa Carnoy met Diezara onder het zadel. Delano Vermeire vervolledigde de top drie met Falko.

In de klasse L hield Thomas de Cock de concurrentie achter zich met Noblesse van't Hof te Ruyte. De combinatie werd opgevolgd door Wouter Oelbrandt (Loeka) en Bart Temmerman (Deff Leppard).


Uitslag