Elke Appeltans, Leen Geysen en Eline Reyners zorgen voor 'girlpower' in Groten Brogel

Elke Appeltans, Leen Geysen en Eline Reyners zorgen voor 'girlpower' in Groten Brogel

De Limburgse LRV ruiters verzamelden afgelopen weekend in Groten Brogel. In de Klasse Zwaar wisten enkel Elke Appeltans en Danny Loos de barrage foutloos af te werken. Appeltans noteerde daarbij de snelste chrono met haar Diva Z.


Samen met de 8-jarige merrie van Dicasi O.H. bleef Appeltans ruim twee seconden voor op Danny Loos met onder het zadel kinky Boy Vh Gildenhof (Nabab de Reve). Het podium werd afgewerkt door Sus Dirickx met onder het zadel Juju Uit De Melle.

Net buiten het podium sprong Steven Konings met Lexus van het Hertenrooi naar de vierde plek. Carmen Moors vervolledigde de top vijf met Majoor vd Moorskeshoeve.

De Diepenbeekse zusjes Geysen waren ijzersterk in de klasse Midden. Leen Geysen won met Lukito vh Yzeren Lindenhof (Heros vh Yzeren Lindenhof). De Diepenbeekse volgde zichzelf op met Let's Go Vh  Yzeren Lindenhof en bleef zus Griet Geysen voor. Griet plaatste zich op de derde plek met Honolulu Ijzeren Lindenhof.

In de klasse Licht wit Eline Reyners met Bitashi Van Bareelhof de concurrentie achter zich te houden. Het paar werd opgevolgd door Stefanie Brans met Babalou vd Trepkes Z op twee en Ine Janssen met Classima op drie. 

Ook Geysen Leen won een klasse Licht, dan in het zadel van Hodrigo 'R'. Isabeau Haesen volgde op de tweede plek met Lyrica voor Neeltje Vanrusselt met Jola Blue.

Alle resultaten