Dries Dekkers wint Krachtproef manege Bosscherhof

Dries Dekkers wint Krachtproef manege Bosscherhof

Op 1 februari 2020 gaat Dries Dekkers met Hippos v/d Rosstal (D'Ukase) aan de haal met de 1ste plaats in de krachtproef.  Hij springt maar liefst over een muur van 205 cm op de riders challenge jumping te Bosscherhof.

Ook Jerom Dekkers met Victor en Jake Aston met J’adore v/d Keihoeve toonde hun power en eindigde op een 2de plaats ex aequo. Tijdens de grote prijs was het aan Niki Geenens met Helios van de spelonckhoeve om met de trofee naar huis te gaan, ook nam ze een elektrische fiets in ontvangst. Wesley Carmans met Olivia sprong zichzelf naar een 2de plaats en Lars Demeersman met Lambic nam plaats 3 voor zijn rekening.


Zowel voor de hoge proeven als de lagere proeven waren er mooie naturaprijzen voorzien, alsook geldprijzen ter waarde van 10000 euro.


Ook was er een funproef en konden de ruiters elkaar uitdagen om ter langst op een stier te blijven zitten zo werd er tijd verzameld om in te zetten tijdens het parcours. Hierin bewezen Robrecht Rombouts en Stijn Reyskens de sterksten te zijn en was de tweede plaats voor Amber Nijs en Michèle De Gelaen.
Dit alles op een mooie locatie met een ijzersterke organisatie zorgde ervoor dat de eerste editie van de riders challenge jumping voor manege Bosscherhof een succes werd.


Pers