Donaat Brondeel gaat winnen in Torhout

Donaat Brondeel gaat winnen in Torhout

Afgelopen weekend verzamelden heel wat combinaties op de New Flandria Ranch in Torhout. Na een barrage met acht sprong Oost-Vlaming, Donaat Brondeel naar de eindwinst in de 1.30m Grote Prijs. 

Samen met Die Gute Folia (Diamant de Semilly) verwees Brondeel Christof Deraedt met ruim één seconde verschil naar de tweede plaats. Deraedt volgde op de tweede plek met onder het zadel Litchi de la Liniere (Filou de Muze). Paris Vandousselaere vervolledigde het podium met Joske.

Het paar werd opgevolgd door Tom Camerlynck met Dario terwijl Magalie Maes op de rug van First Choice de top vijf afwerkte.

Vorige week won Maxine Gaelens de 1.10m rubriek, deze week hield ze de concurrentie achter zich in de 1.20m proef. Samen met Noblesse Royale (Kannan) bleef de amazone uit Knokke, Thomas Thometschek met K-Junior William voor. Paris Vandousselaere werkte ook in deze proef de top drie af, ditmaal met Non stop.

Op zondag won Laurent Mahieu met zijn eigen gefokte  Mardinie van t Siamshof (Spartacus TN) de 1.15m hoofdrubriek. Bert Margaux volgde op de tweede plaats met Mila, voor Stephanie Eeckhout met haar vertrouwde Dolores.

Als enige foutloze won Louis Lambrecht de 1.05m pony proef met Bijou. Julie Devloo (Devlin) en Merel Wittebolle (Camilla) volgden op een tweede en derde plaats.

Alle resultaten

F. Martine tandt