Deze week start nieuw indoorseizoen op New Flandria Ranch

Deze week start nieuw indoorseizoen op New Flandria Ranch
"Hoe moet het nu deze winter?" Er gaan heel wat geruchten de ronde maar één iets is zeker, of ze nu waar zijn of niet, er kan deze winter gretig gesprongen worden op de New Flandria Ranch in Torhout. "We vernieuwen onze aankleding en bodems zodat we klaar zijn voor een sportieve winter..." klinkt het.

De New Flandria Ranch zal vanaf het weekend van 15 oktober elke week indoor wedstrijden organiseren. "Elke week zal volgens een zelfde stramien georganiseerd worden."

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er trainingsparcours op verschillende hoogtes. Dit telkens 8 uur tot 18.00 uur.Vrijdag avond gaat de New Flandria Ranch Back 'Old School'. Trainingswedstrijden zoals het vroeger was. Open parcours voor jong en oud. Zaterdag is er een wedstrijddag met rubrieken van 90cm tot een 1.30m Grote Prijs.

Op zondag wisselen de paarden en pony's op een hoogte van 55cm tot 1.15m af met de LRV wedstrijden. Dit afhankelijk per week. Binnenkort kan je alle informatie, programma en inschrijvingen/ reservaties terugvinden op www.newflandriaranch.be

Een volledig overzicht van ALLE Indoorwedstrijden? Bekijk Indoorwerkingen.be