Danny Van Es in bloedvorm in Warredal

Danny Van Es in bloedvorm in Warredal

In het Warredal is de Nieuwjaarsjumping volop bezig. Op de tweede dag van het jaar was Danny Van Es de te verslaan ruiter. Met maar liefst vijf van de twaalf podiumplaatsen op zijn naam was hij praktisch onklopbaar. 

1.35m

Ondanks Danny Van Es' topvorm was het in de zwaarste proef Charlotte Philippe die met de overwinning aan de haal ging. Met Godiva (v. Andiamo) vormde ze de beste combinatie in de twee fasen-proef. Dries Dekkers volgt op de tweede plaats met zijn Hippos (v. D'Ukase) en bleef zo voor Danny Van Es, hier met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggraeve), die het podium vervolledigde. 
Net naast het podium eindigde Frank Deckers met Justin (v. Namelus R). Brecht Goossens sloot met zijn Goodwill (v. For Pleasure) de top vijf af. 


1.25m

Hier eindigt Danny Van Es, dit keer met Hamilton, als eerste. Hij werd in de twee fasen-proef opgevolgd door Thomas Mertens met Candishe (v. Cadence). Guisson Aurelia en Berlini from Second Life Z (v. Berlin) nemen de derde plaats in. Brecht Goossens eindigt hier met Je t'aime nonstop (v. Non Stop) op de vierde plaats, voor Steven Konings met Lexus (Nabab de Reve). Diezelfde Konings wordt met Egupardie (v. Zirocco Blue VDL) ook zesde. 


1.15m

Een podium voor twee ruiters, dat was de uitslag in deze proef. Danny Van Es won namelijk met Go For It (v. Cartier van de Heffinck), en volgde zichzelf op met Zico V (v. Pavoni). Thomas Mertens en Mc Gregor vervolledigden het podium. Nico Baerts wordt vierde met Casillias van het Slogenhof (v. Casillias Z), Daan Bernaerts sluit met Ideo de top vijf af. 


1.05m

In deze proef was de overwinning voor Caro Baerts met Kielan (v. Kannan). Danny van Es, weer met Go For It, werd hier tweede. Het is Sam Van Vlierberghe die met Canysha WH Z derde wordt en voor Kirsten Houben met Genifer blijft. Sabine Ulenaers en V-Jolie Brise (v. Vertigo Saint-Benoit) behalen de vijfde plaats. 


Resultaten 2/1