Danny Van Es en Lente Dierickx domineren JM Indoor Masters Zellik

Danny Van Es en Lente Dierickx domineren JM Indoor Masters Zellik

Afgelopen weekend strandde de Jumping Mechelen Indoor Masters in Zellik. Op zondag snelde Danny Van Es op eigen terrein naar de hoofdwinst in de 1.20m rubriek. Van Es won met zijn vertrouwde Hamilton onder het zadel. Bij de scholieren won Lente Dierickx met Ornella van het Lambroeck.

Samen met de 15-jarige zoon van Contact vd Heffinck bleef Van Es, bij de senioren, als enige foutloos onder de 29 seconden. Het paar verwees zo Yannick De Bie met Frivole (Quasimodo vd Molendreef), met ruim één seconde verschil, naar de tweede plaats. Ellen De Swert vervolledigde de top drie van deze rubriek in het zadel van Cantchelaro (Chagall van de Burggrave).

Net buiten het podium plaatste Sven Vander Meerssche zich op vier. Op de rug van Luz De La Luna (For Passion D'Ive Z) bleef de springruiter, Anissa Leroy met Queen vd Bisschop (Mosito van het Hellehof) voor.

Lente Dierickx domineert Jeugdrubriek

In de 1.20m rubriek voor scholieren en junioren bleek er geen houden aan Lente Dierickx. Samen met de achtjarige Ornella van het Lambroeck (For Pleasure) won Dierickx met een tiende van een seconde verschil. De amazone plaatste zich eveneens op de derde plek met Leandro Van Den Ouden Eik (Epleaser van 't Heike). De top drie werd afgewerkt door Natan Derycke die met zijn zevenjarige Kasper (Numero Uno) tweede werd.

Net buiten de top drie loodste Anaelle Alfano haar Duvall foutloos naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Arthur Vermeulen en High Wind van 't Schrijberg (Dulf van den Bisschop).

In de 1.10m senioren rubriek wist Elisha De Vos, Jonas Vleminckx van de winst te houden. Samen met Jonker van Sombeke (Toulon) bleef De Vos ruim één seconde voor op Vleminckx met Misika van 't Grilhof (Tonixe). Gill Sergeant vervolledigde de top drie met Fenomene De Steenkup (Nabab de Reve).

Bij de jeugd domineerde Xander van Es de 1.10m jeugdrubriek. Van Es won in het zadel van Naughty Girl Of Two Notes Z en volgde zichzelf op met Jotti (Enrico v/d Withoeve). De top drie werd afgewerkt door Margot Devisscher met Davenport Blue (Mr. Blue).

Alle resultaten