Danny Van Es, Danny Van Es en Danny Van Es bij de HGVBB ...

Danny Van Es, Danny Van Es en Danny Van Es bij de HGVBB ...

Het wordt misschien 'ietwat' eentonig bij de Vlaams-Brabantse regionale wedstrijden. Ook afgelopen weekend schreef Danny Van Es meerdere eindzeges op naam. De Vlaams-Brabantse springruiter won  zo de 1.25m Grote Prijs met Hamilton (Contact vd Heffinck).

Van Es volgde zichzelf op met Cantchelaro onder het zadel. In het zadel van Great Moviestar voegde hij daar bovendien nog een vijfde ranking aan toe. Enkel de top vijf hield het hout in de lepels.

Op de derde trede van het podium werd Van Es opgevolgd door Vincent Bourguignon met Cascabel. Glenn Van Riet stelde zich op, op de vierde plek met Miel P.

Van Es en ... Van Es

Eerder won Van Es ook al de 1.20m rubriek met zijn Contact vd Heffinck-nazaat, Hamilton. Het paar bleef in deze rubriek voor op Stefan Heymans met Libelle van 't Bosveld en Jordy Oostvogels met Mi Amigo Van 't Keikelhof.

In de afsluitende 1.15m rubriek liet Danny de  concurrentie geen kans. Op  de rug van Noor C (Bisquet Balou vd Mispelaere) bleef hij als  enige foutloos onder de 28 seconden. Jonas Meersman volgde met Montana van de Bloemenhoeve op de tweede plek voor Steven Van Rossem met Ibritt van 't Epeneveld.

Alle resultaten