Danny Loos domineert het Indoor Geel

Danny Loos domineert het Indoor Geel

Op het LRV Indoor Peer Tornooi heeft Danny Loos sterk uitgepakt in de Klasse Zwaar. Loos snelde naar de eindwinst met Kinky Boy van het Gildenhof (Nabab de Reve). Het paar bleef ruim één seconde voor op Carmen Moors. Loos stelde zich ook op de derde plaats.

Met zijn Nabab de Reve-nazaat klokte Danny Loos foutloos af in 28,81 seconden. Het paar bleef zo net geen twee seconden voor op Carmen Moors met haar eigen gefokte Majoor van de Moorskeshoeve (Nabab de Reve). In het zadel van Loreno-L stelde Loos zich eveneens op op de derde plaats.

Het paar werd opgevolgd door Ingriet Ramaekers die eigenhandig de top vijf vervolledigde. Ramaekers volgde zo op de vierde plek met Lady Z en vervolledigde de top vijf in het zadel van Elvic vh Hoeve-Terras z.

In de klasse M schreef Kris Wouters de winst op zijnaam met Nemo van het Reuhof (Nabab de Reve). Het paar bleef als enige foutloos onder de 29 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Leen Geysen met Let's Go vh Yzeren Lindenhof voor Frederik Goedhuys met Esprilette.

Kjentha Liesens hield de concurrentie achter zich in de klasse Licht. Samen met Devine bleef ze Ann Tielen met Kyra vh Dingeshof en Ine Janssen met Classima voor.


Alle resultaten