Colman Stijn snelt naar de winst in 1.20m Pro Tour in Tiliahof

Colman Stijn snelt naar de winst in 1.20m Pro Tour in Tiliahof

Afgelopen zondag werd de 1.20m Pro Tour gereden in Tiliahof. Daar ging Colman Stijn met het goud aan de haal. Met slechts 3 foutloze combinaties in de tweede fase wist hij de kortste chrono neer te zetten. Hij was ruim 3 seconden sneller dan zijn concurrentie. 

Colman wist de GP te winnen met onder het zadel Laluna van t Zaveleinde (V. Stakkato). Daarmee liet hij Denoo Michiel achter zich. Hij kon met Jack (V. VDL Cardento) de tweede plaats voor zijn rekening nemen. Demeyere Romy vervolledigde het podium in het zadel van J adore La Perla (V. Carlow van de Helle). Deze top drie kon als enige de balken in de lepels houden. 

Callewaert Auri en Good Luck Ter Putte konden de snelste tijd van de 4-punters neerzetten. Met ruim een seconde voorsprong kon ze Baert Elise voorblijven. Zij vervolledigt samen met Nazzaro V.d. Vijverhoeve de top 5 van de proef. Beide amazones konden ook een plekje in de top 10 veroveren van het 1.10m. 

Verder in het 1.10m was Debeuf Isabelle de concurrentie te snel af samen met Ines (V. Nonstop). Plaats twee was voor Devriendt Zoe. Zij kon in het zadel van Et Voila van de Ringhoeve (V. Elvis ter Putte) nipt voorblijven op Deketelaere Tibo. Hij maakt de top 3 compleet met Jolly Boy (V. President). Deketelaere kon ook een vijfde plaats verzekeren met Qubano (V. Darco). 

Resultaten