Clémentine Lux en Bounty schitteren in Gouden Laars ponies

Clémentine Lux en Bounty schitteren in Gouden Laars ponies

Bij de ponies werd de hoogste rubriek van de Gouden Laars gewonnen door Clémentine Lux met Bounty. Samen met de 11-jarige merrie won Lu met bijna vier seconden verschil. Enkel het podium wist het 1.20m parcours foutloos af te werken.

In Dendermonde volgde Renée Goethals op de tweede plaats met de 11-jarige dochter van Quick Star Aristo, Petiteflor van het Wilderhof (Quick Star Aristo). De derde trede kwam op naam van Thibaud Ebinger en de 14-jarige Melodie.


De snelste chrono werd gereden door Jonas Van Dijck met de 9-jarige zoon van Goliath Van de Groenweg, Ronny. Het paar tikte echter één balk uit de lepels en strandde zo op de vierde plaats. Brent De Schrijver vervolledigde de top vijf met Ti Amo Van Prinseveld (Kadans Van de Groenheuvel).


Girlpower toont zich sterk!


Eerder won Fien De Coninck de 1.10m pony proef met Talente Van Prinseveld (Konquistador Van Orchid 's). Het paar was net geen twee seconden sneller dan Guust Boon met onder het zadel de 15-jarige Cleostrade (Ginus). Jonas Van Dijck vervolledigde de top drie in het zadel van Ronny (Goliath Van de Groenweg).


De 1.00m rubriek kwam op naam van Saar Keisse. In het zadel van De Mensinghe's Lente (Hoppenhof's Hero) bleef Keisse nipt voor op Kjenta Franco met Muze vd Delthoeve (Principal Dream vd Delthoeve) en Kirsten Franken met Ulrike de l'Escaut (Kadans van de Groenheuvel).


Alle uitslagen