Cindy Perdaen klasse apart in Silver League GP bij Stal DW

Cindy Perdaen klasse apart in Silver League GP bij Stal DW

Het team van Thomas De Wit organiseert deze week nationale en regionale springsport. Tijdens de tweede dag van de nationale Silver League snelde Cindy Perdaen naar de winst in de 1.40m hoofdrubriek. Perdaen eiste eveneens de derde plaats op.

Cindy Perdaen en de 11-jarige KWPN-ruin, Gumbo Mumbo bleven als enige foutloos onder de 33 seconden. Het paar bleef zo ruim één seconde voor op Davy Lannoo met onder het zadel de 13-jarige BWP-merrie, Jolie Van De Bekemolen (Ugano Sitte). Als kers op de taart voegde Perdaen ook de derde plaats toe aan haar palmares.

In het zadel van de KWPN-hengst, Jubel s Mumbo (Elton John TN) bleef Perdaen voor op Koen Verdegem met de 12-jarige Kalvara (Calvaro). Organisator, Thomas De Wit vervolledigde de top vijf met zijn eigen gefokte, Tools DW Z (Toulon).

Joy Demuynck laat opnieuw van zich horen

Vorige week scoorde Joy Demuynck al met haar zoon van Kashmir van 't Schuttershof, Urbin Manciais. Ook deze week voegt de Oost-Vlaamse een winst toe met haar vosse ruin. Demuynck strandde eveneens op de derde plek met haar eigen gefokte Kaffeeaulait Leeuwerikenhof Z (Kashmir Van 't Schuttershof). Koen De Waele strandde op de tweede plaats op de rug van de 10-jarige zoon van Scendix, Simply Magic KDW Z.

Eerder won Jordy Van Massenhove de 1.20m met de BWP-ruin, Querido Blue AC/WB (Jaguar van Paemel). Op het podium volgde Thomas De Wit met de BWP-merrie, Quinette Van 't Sparrenhuis (Elvis Ter Putte) voor Thibault Vermeulen met onder het zadel Matthias Claeys', Pommery C (Imagine van de Hermitage).

Alle resultaten