Charlotte Philippe en Chloe Winchester zorgen voor girlpower in Warredal

Charlotte Philippe en Chloe Winchester zorgen voor girlpower in Warredal

Afgelopen weekend kwalificeerden elf combinaties zich voor de herkansing van de Nieuwjaars Grand Prix in Neeroeteren. Enkel de podium combinaties hielden het foutloos. Charlotte Philippe snelde daarbij naar de eindzege.

In het zadel van heet Cacharel (Corlensky). Het paar bleef als enige foutloos onder de 32 seconden en verwees zo Brecht Goossens met Hero naar de tweede plek. Chloe Winchester vervolledigde de top drie met haar Corcon.

Met één springfout, maar wel de snelste chrono strandde Danny Van Es net buiten het podium met Hamilton onder het zadel. Brecht Goossens nam ook de vijfde plaats voor zich met I cantou du Fonds des flots.

Eerder schreef de Britse amazone,  Chloe Winchester de 1.25m rubriek op haar naam. Samen met Camilo bleef de Britse Brecht Goossens met Je t'Aime Nonstop voor. Kimberly Loos werkte de top drie af op de rug van Minerva AEG

In de 1.15m rubriek hield Danny Van Es de concurrentie achter zich. In het zadel van . Zico Z bleef Van Es Ina Meylaerts met Capitana G Z voor. Laurent Nuytens vervolledigde het podium met Las Vegas Dwerse Hagen.

Alle resultaten