Charlotte Philippe en Brecht Goossens voorlopig aan de leiding in BVB Meerdonk

Charlotte Philippe en Brecht Goossens voorlopig aan de leiding in BVB Meerdonk

In Meerdonk staat dit weekend de Beker van België op het programma voor senioren en zevenjarige paarden. Gisteren stond de zevenjarigen rubriek in het teken van de tweede manche. Daar staan Charlotte Philippe en haar Godiva S (v. Andiamo) aan de leiding met twee foutloze omlopen. 


Bart Anthonissen en Mr Blue C (Mr Blue) zien we dan terug op de voorlopige tweede plaats. Sam Polleunis en Amadeus de l Éau eindigden op de derde plaats.  Nick en Stef Bossaerts zien we met Z Golden Girl Hero Z en Mr Jones dan terug op de vierde en vijfde plaats voorlopig. 

Senioren

Brecht Goossens neemt voorlopig het heft in handen in de eerste manche van de senioren. Hij rekende daarbij op Gootwill die hij rondstuurde in 80.42 seconden. Bart Clarys en Katinka vh Blondveld (v. Contact van de Heffinck) zien we dan terug op de tweede plaats en Jan Claeys stuurt Janus Union naar een voorlopige derde plaats in de tussenstand. 

1m35

Er stond tevens nog een 1m35 rubriek op het programma. Die ging naar Elise van den Branden met Brillianthina van t Ruytershof (v. Bamako de Muze). Daar was de tweede plaats voor Brecht Bille met For Kazimir vd Schoordijkhoeve (Tangelo van de Zuuthoeve) en zien we Paige Jacobs met Jeune Hommes van de Kooldries terug op de derde plaats. 

Resultaten