Cattoir en De Maeyer naar regionale winst in Vosselare

Cattoir en De Maeyer naar regionale winst in Vosselare

Gisteren stonden er in Vosselare naast de Gold League ook verschillende regionale rubrieken op het programma. Evelien Cattoir reed naar de overwinning in de hoofdrubriek. Met haar tijd van 38,59 seconden lieten zij en Nyona van de Reynaert (v. Black Jack) alle concurrentie ver achter zich. 

De tweede plaats ging naar Capucine Mouton. Zij kon met Coeur Du Cyr Du Ruisseau (v. Cyrana du Ruisseau Z) de nul behouden en finishte in 40,76 seconden. Pedro Nolasco en Kornet's Kelony RT (v. Cornet Obelinsky) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 41,94 seconden. 

Nikita Meevis (Jumbo) en Franky Claeys (Jack van Liedekerkebos) volgden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m05

In het 1m05 was Hebe De Maeyer de beste. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Rocky's Ryan SB en klokte af in 33,35 secnoden. Evelien Cattoir en Nyona van de Reynaert (v. Black Jack) eindigden hier op de tweede plaats. Ze sprongen een foutloze ronde in 36,97 seconden. Pedro Nolasco en Centerentola H vervolledigden het poidum.

Klik hier voor de resultaten