Caro Baerts zegeviert in Grote Prijs kwalificatie Animo Cup Sentower Park

Caro Baerts zegeviert in Grote Prijs kwalificatie Animo Cup Sentower Park

Op het Sentower Park in de Animo Cup werd er gisteren de 1m40 Grote Prijs kwalificatie verreden. Daar snelde Caro Baerts naar de winst met haar Mag Master Z (Moujik de Sohan) met een tijd van 64.20 seconden. 

Ze bleef er Brecht Goossens voor die met Hero in 64.90 seconden op de tweede plaats wist te eindigen. Adir de Abreu snelt dan met de Cardento zoon Freedom naar de derde plaats in 65.55 seconden. 

Charlotte Philippe is met Godiva S (Andiamo) goed voor de vierde plaats. Alexander Housen en zijn Cassandra HSP zien we terug op de vijfde plaats. Met Lorelei werd hij ook nog eens zevende. 

1m30

In het 1m30 komt het beste Belgische resultaat van Laure Smans met Beauty Black die ze rondstuurde in 60.60 seconden en zo goed was voor een derde plaats. Michael Joly volgt dan met Dicaprio Z op de vierde plaats met een tijd van 60.65 seconden, terwijl Robin Janski met Unique des Remparts (Quaprice) op de vijfde plaats weet te eindigen. Joly en zijn andere troef No Name zien we ook nog eens terug op een zesde plaats. 

1m20

Charlotte Philippe neemt dan het heft in handen in het 1m20. Met Cordovero zegeviert ze met een tijd van 28.43 seconden. Thomas Symons volgt met NN op de tweede plaats met een tijd van 29.01 seconden. Amerlie Rigo stuurde Greenpeace de Longchamps vervolgens naar de vijfde plaats. 

Resultaten