BWP-merrie Jalanta P wint CSI5* Genève

BWP-merrie Jalanta P wint CSI5* Genève

Zuiderbuur Julien Epaillard wint met Jalanta P de CSI5* in Genève deze middag. Jérome Guery springt naar een verdienstelijke elfde plaats.



QUICK RESULT

1. Julien Epaillard - Jalanta P

2. Bryan Balsiger - Ak's Courage

3. Beat Mändli - Dibatsja

Julien Epaillard nam al vroeg de leiding in de proef met de BWP-merrie Jalanta P (v. Catalano). Hij zette een tijd van 51.23 op het scorebord en daar kwam niemand meer overheen. 

Bryan Blasiger en Ak's Courage (v. Chepetto C) volgen met een tijd van 52.48. Ze houden zo de zilveren medaille in Zwitserland. Ook de bronzen medaille blijft in het thuisland, Beat Mändli kwam als laatste van start, maar zette een foutloze ronde neer in 52.84, goed voor een derde plaats dus. Ze deed dit op Dibatsja, een Veron-nazaat. 

Ze duwde zo Rodrigo Pessoa op het nippertje een plekje naar beneden. Met Venice Beach (v. Voltaire) zette hij een tijd van 54.09 op het bord. Michael Pender en HHS Fortune (v. Catoki) sluiten de top vijf af. 

Audrey Geiser en Jordana van het Velpedal (v. Chacco Blue) zetten een tijd van 56.03 op de klok en dat is goed voor de zesde plaats. Nicolas Deseuzes en Stella de Preuilly (v. Baloubet du Rouet) volgen op zeven, Marc Rothlisberger en Cashmere BS (v. Con Sherry) op acht. Niklaus Rutschi en Ambre de la Cense (v. Helios de la Cour II) zetten het aantal top tien-plaatsen voor Zwitserland op vijf, door als negende te finishen. Harry Charles en Utrillo du Roumois (v. Indoctro) vervolledigen de top tien. 


Nipt na die top tien komt Jérome Guery. Hij springt met Eras Ste Hermelle (v. Vargas de Ste Hermelle) een foutloze ronde. Hun tijd van 58.51 is goed voor de elfde plaats. Ook Niels Bruyneels houdt met Kopernic van Orti (v. Diamant de Semilly) de nul op het bord. Zij zullen uiteindelijk zeventiende worden. 


Resultaten