Bunoit Moeskops wint in Sentower Park

Bunoit Moeskops wint in Sentower Park

De Belgische ruiters springen naar mooie plaatsen in Sentower park. Bunoit Moeskops wint de ene CSI3 1.40m, Koen Vereecke sprong in de tweede CSI3* 1.40 m naar een derde plaats. De overwinning was daar voor Pius Schwizer.

QUICK RESULT CSI3* 1.40

1. Bunoit Moeskops - Kiarado

2. Mariel Victoria Aguirre - Taormina

3. Gerard O'Neill - Cavalino

Bunoit Moeskops was heer en meester met Kiarado (v. Diarado) en was zo de overwinnaar. Hij liet Mariel Victoria Aguirre en Taormina (v. Toulon) achter zich. Gerard O'Neill en Cavalinop (v. Cassini) sluiten de top drie. 

Bjorn Vandenbossche en Zirikit (v. Caspar) eindigen op de twaalfde plaats, Bert Prouve met Lord Prova (v. For Passion d'Ive Z) op de dertiende plaats. 

Resultaten


QUICK RESULT CSI3* 1.40

1. Pius Schwizer - Grand Cooper

2. Oliver Lemmer - Quibell

3. Koen Vereecke - Copiapo Z

Pius Schwizer ging met Grand Cooper (v. Lord Z) in de twee fasen-proef met de overwinning aan de haal. Hij liet Oliver Lemmer met Quibell (v. Quirado) achter zich. Koen Vereekce springt met Copiapo Z (v. Calvaro Z) naar een knappe derde plek. Ada Alette Braaten Johnsen en Quarricest Reflection (v. Clover Echo) worden vierde. 
Ook Steven Vermeir presteert sterk, hij eindigt vijfde met Jazz van 't Kamerveld. 

Van de 75 combinaties plaatsen zich er negentien en daar hoort ook Brecht Goossens bij. Met Hero Van Heiste (v. Flipper d'Elle) springt hij naar een zevende plaats. Ook Catherine van Roosbroeck met F (v. Cicero Z van Paemel) op dertien en Gilles Thomas met Calleryama (v. Casall) op veertien horen dus bij de geplaatste combinaties. 

Resultaten


In de CSI1* 1.20m loodste Alena Hughes Rainbow (v. Cato Z) naar de overwinning. Anouk Kort zat haar met Nixson Van HD (v. Ponsee V) op de hielen. Nicolas Vermeulen sluit met Bonteman W (v. Ginus) de top drie af. 

Resultaten