Brecht Gordier laat concurrentie achter hem in het Barelhof

Brecht Gordier laat concurrentie achter hem in het Barelhof

In de hoogste rubriek van de HROV was in een parcours over 1.10m Brecht Gordier de winnaar. Met Calexico Z (v. Clinton I) nam hij de beker in ontvangst.

Maar niet enkel de 11-jarige ruin werd aan de start gebracht door Gordier, ook Nena van de Smeets(v. Inshallah de Muze) mocht er kennis maken met haar eerste 1.10m proef. Zij bracht Gordier op de elfde plaats. 

Terug in de top drie stond Yente De Smet met Gambo (v. Canadian River) tweede voor Jolien Schepens met Unique Normand (v. Derby du Gite). De top vijf werd vervolledigd met Amber De Kimpe met Ossira T (v. Quarterdance) op vier en een vijfde plaats voor Ingbert Ghys met Ina Belle Amie-S (v. Zambesi). 

In de 1 meter was Erwin Wulteputte de nummer één samen met Linda (v. Leeuw van Vlaanderen) op amper 5 honderdsten voor Ellen Simons. De amazone reed Federer (v. Nagano) naar de tweede plaats. Noël Pytha werd derde in het zadel van Berlin des iliers. 

De 90cm werd gewonnen door Valerie De Beule die er aan de start kwam met Rex G (v. Corland). Yannick Peeters rekende op Elite van capelle (v. Tauber vh Kapelhof) voor een tweede plaats. Astrid De Visscher kwam op drie met Rudolf. 

Alle resultaten