Brecht Goossens wint Grote Prijs Warredal

Brecht Goossens wint  Grote Prijs Warredal

Afgelopen weekend was er geen houden aan de Limburgse springruiter, Brecht Goossens. Goossens loodste zijn Je t'Aime Nonstop (Nonstop) naar de eindzege in de regionale 1.35m Grote Prijs. Het paar bleef als enige foutloos onder de 28 seconden.

Met ruim één seconde verschil volgde Alexander Liefsoens op de tweede plaats met Esteluna Ci (Elvis Ter Putte). Liefsoens werd opgevolgd in deze Grote Prijs door Thomas Weinberg met onder het zadel Messi. 

Net buiten het podium stelde Twiggy Wouters zich op op de vierde plaats. In het zadel van Abbigail bleef de amazone nipt voor op Thomas Weinberg met Catoki.

Eerder won Danny Van Es de 1.25m rubriek met Hamilton. De Vlaams-Brabantse springruiter sprong naar de eindzege met een halve seconde voorsprong. Op het podium volgde Eline Van den Bogaard met Acapulco voor Laurent Nuyens met In the Mood Van het Wimpelhof.

Ook de 1.15m proef viel ten prooi aan Danny Van Es, ditmaal met onder het zadel Zico V. Het paar verwees zo Ina Meylaerts met Capitana G Z naar de tweede plaats. Van Es nam dan wel weer de derde plek voor zich met Go  For It.


Alle resultaten