Bjorn Vandenbossche geeft visitekaartje af in Valencia

Bjorn Vandenbossche geeft visitekaartje af in Valencia

Het was tijd voor de jonge paarden in Valencia. Bjorn Vandenbossche wint niet alleen de proef voor vijfjarige paarden, hij wordt in diezelfde proef èn de proef voor zesjarige paarden ook derde. 


5YO

Bjorn Vandenbossche bijt de spits af van het volledig Belgische podium. Met de Chaman-dochter Kataine wint hij de twee fasen proef. Cyril Cools volgt hem met Coryfee T&L Z (v. Corydon van T&L). Ook de derde plaats is dus voor Vandenbossche. Deze behaalt hij met Pippa van 't Heike (v. Scendix). De Brit Simon Buckley komt het Belgische feestje verstoren, want met Billy Be Merry (v. Billy Congo) springt hij naar een vierde plaats, voor Melissa Laenen, die met Jax Lvp (v. Cornet Obolensky)de vijfde plaats behaalt. Ze volgt zichzelf met Jarsy Lvp (v. Toulon) trouwens op.

Resultaten


6YO

In deze reeks is het Mariano Martinez Bastida die de overwinning wegkaapt met Joapke (v. Arezzo VDL). Fransman Axel van Coolen volgt hem op de voet met Dardare Brimbelles Z (v. Darco). Bjorn Vandenbossche neemt ook hier de bronzen medaille mee naar België, dit maal met Tinkerbel Z (v. Thunder van de Zuuthoeve). Borja Villalon Puras volgt op de vierde plaats met Jay Jay Es (v. Big Star) en wordt op zijn beurt gevolgd door Steven Franks met Billy Clairet (v. Billy Um Bongo). 

Resultaten