Bert Panneels en Tom Verduyn onstopbaar in Zellik

Bert Panneels en Tom Verduyn onstopbaar in Zellik

Afgelopen weekend werd het indoorseizoen in Zellik afgetrapt met een Silver League competitie. In de 1.40m hoofdrubriek schreef Bert Panneels de winst op naam met zijn eigen Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles).

Panneels en de BWP-merrie bleven ruim één seconde voor op Dries Van Dyck met de 13-jarige KWPN-merrie Eloma-M (Contador). Het podium werd afgewerkt door Ben De Craene met de BWP-gekeurde, Jaguar vd Berghoeve (Emerald). Het duo won afgelopen zomer oa. de DM.Equine Masters tijdens #JumpingSMS.

Net buiten het podium loodste Antoine Deprez zijn Stitch AD Z (Scendix) foutloos naar de vierde plaats terwijl Fabrice Galdini de top vijf afwerkte op de rug van Cervoise Ste Hermelle (Vargas Ste Hermelle).

Eerder sprong West-Vlaming, Tom Verduyn naar de 1.35m hoofdwinst op zaterdag. Samen met de 8-jarige dochter van Quidam de Revel II Z, Obeisse de Regor, bleef Verduyn nipt voor op Camille Biebuyck met Obella JS (Thunder vd Zuuthoeve). De top drie werd toen afgewerkt door Benjamin Plantade en Indiana Jones.

In de 1.30m proef hield Tibo Hendrickx, Bert Panneels van de eindzege. Hendrickx won de rubriek in het zadel van Gilbert De Roock zijn Armani Des Maraichers (Kashmir van Schuttershof). Het paar bleef GP-winnaar Panneels met Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) voor. Maverick Van Lent vervolledigde de top drie in het zadel van de sBs-merrie, Gieke de Cour au Bois (For Passion d'Ive Z).

Thibaut Behaegel zette zijn sterke prestaties op een 1.25m niveau verder en won met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) de 1.25m proef.

Alle uitslagen