Benjamin Pieters en Ellen De Swert regeren in Zandhoven

Benjamin Pieters en Ellen De Swert regeren in Zandhoven

De nationale springruiters komen deze week in Zandhoven aan de start. In de 1.40m hoofdrubriek op vrijdag bleek de tijd van Benjamin Pieters met Waka Waka Z (Wilson). Het duo won in 73,23 seconden.

Op ruim één seconde volgde Simon Prouvé met de 10-jarige dochter van Andiamo vh Kapelhof, Gloria vh Kapelhof. Het Limburgse paar bleef voor op Marlies Van Raemdonck en Lotus vd Kristinahoeve (Copperfield Von Der Held).

Net buiten het podium strandde Guy Beyers met de BWP-ruin, Matonge of Colors (Elvis ter Putte) op de vierde plaats voor Jorik Vervoort met de 7-jarige Credibilis van het Lindenhof Z.

Ellen De Swert regeert

Eerder hield Ellen De Swert de concurrentie achter zich in de 1.30m rubriek. Samen met haar vertrouwde Cantchelaro was de Brabantse amazone ruim één seconde sneller dan Sam Polleunis met onder het zadel de eigen gefokte Nina P. Jerome Hennau vervolledigde het podium op de rug van Nimius.

De eerste winst van de dag was eveneens voor Ellen De Swert met haar 13-jarige zoon van Chagall van de Burggrave. Ditmaal volgde haar partner Danny Van Es op het podium. Van Es strandde op de tweede plek met Noor C en vervolledigde het podium in het zadel van High-Star K.

Alle resultaten