Danny Van Es laat concurrentie achter zich in Lier

Danny  Van Es laat concurrentie achter zich in Lier

Zoals steeds op vrijdagavond wordt er in Lier gesprongen. In de  1.40 hield Danny Van  Es de concurrentie achter zich met zijn vertrouwde Hamilton.

De Vlaams-Brabantse springruiter, Danny Van Es snelde naar de eindwinst in de 1.40m hoofdrubriek met Hamilton. Het paar bleef net geen  seconde voor op Joep Wenselaers met Eleonor Dc-Dm (Bamako de Muze). Oost-Vlaming in vorm, Jan Claeys werkte het podium af op de rug van zijn schimmel Massimo Dutti (Berlin).

Net  buiten  kleurde de top vijf Belgisch met Alain Collette met Balou op vier en Wouter Devos met Kadafi op vijf.

1.30

Danny Van Es won ook de 1.30m rubriek. Marijn Poelmans racete met Ferrari naar de tweede plek. Het paar bleef voor Gilles Thomas en Imposante (Pommeau du Heup)

1.20

Yolan Merckx en Margaret van 't Barelhof (Iron Man  vd Padenborre) waren de beste combinatie over de twee fasen. Ze lieten Jade Vanstallen met Calimero van het Schaarbroek Z achter zich. Epsieny van Ro en Foia sluiten de top drie. Neal Vanderwegen en Isidoor JH Z eindigen op plaats vier, Maxime Hazebroek en Jartelle van de Thijshoeve op plaats vijf, zodat ook hier de top vijf volledig Belgisch is. 

Alle resultaten