Beervelde maakt zich op voor eerste maal BK ...

Beervelde maakt zich op voor eerste maal BK ...

Het is uitkijken naar het Flanders Horse Event, dat op de kalender staat van 3 tot en met 7 augustus dit jaar. Het (Oost-Vlaams) feest van de paardensport is er opnieuw helemaal klaar voor, thans na rijp beraad toch met een andere insteek. Waar begin dit jaar de wedstrijd in Beervelde nog op de kalender stond als een internationaal concours, slaan de organisaties van het Flanders Horse Event en #JumpingSMS de handen in elkaar en willen de regionale sport centraal staan. Voor het eerst zal ook het BK, het Beerveldse Kampioenschap, op de agenda staan met 2.500 euro winstsommen te verdelen.

 "Het huidig economisch klimaat doet ons beseffen dat de springsport op een regionaal niveau een voltreffer wordt. We willen de prachtige accommodatie in Beervelde beschikbaar stellen voor alle regionale ruiters met een prachtig programma."

 

De traditie van FHE gecombineerd met de regionale sport van #JumpingSMS zal er voor zorgen dat het evenement opnieuw één groot (sportief) feest wordt.

 

Schitterend programma


 

Op woensdag openen we met de Battle of the Clubs, waar een 30-tal Clubs het tegen elkaar opnemen om een plaats te bemachtigen voor de finale op zondag

 

Op donderdag starten we met een trainingsdag met als Hoogtepunt de SMS Queens Cup op donderdag avond, gecombineerd met een netwerkevent

 

Vrijdag zal de eerste kwalificatie van de Beker van de Jeugd plaatsvinden alsook de eerste manche van het Beerveldse  kampioenschap. Als afsluiter de befaamde Dinner & Dance Party met als thema White with a touch of gold, dit tijdens de DM.Equine Masters.

 

Zaterdag ontvangt het evenement de Flanders Heritage Rally, sportief zullen de regionale springruiters strijden in de HROV Grand Prix.

 

Op de laatste dag staat de club en familie centraal. Na de pony Grand Prix is het uitkijken naar de finale van de Beker van de Jeugd, de finale van de Battle of The Clubs en de ultieme 1.25m finale van het Beerveldse kampioenschap.


Alle informatie Jumping SMS: Klik hier

Alle informatie Flanders Horse Event: Klik hier