Bart Temmerman wint (opnieuw) provinciaal Indoor Kampionschap

Bart Temmerman wint (opnieuw) provinciaal Indoor Kampionschap

De Oost-Vlaamse LRV combinaties verzamelden afgelopen weekend in de hallen van het Flanders Horse Expo. In de klasse Zwaar kroonde  Bart Temmerman zich tot Oost-Vlaams Indoor kampioen. Temmerman schreef al meermaals de provinciale en nationale titel op zijn naam.

Samen met Fiana (Zirocco  Blue VDL) verwees de ruiter van rijvereniging Kalken, Stef Robberecht met Duro van Hof ter Naillen (Nabab de Reve) naar de tweede plaats. Stefaan van Hauwe volgde met Duro's halfbroer, Argos van Hof ter Naillen.  Enkel deze drie combinaties reden de barrage.

Net buiten het podium volgde Ivo van Gucht met Gentille van de Plataan voor Emma Dhaenens met onder het zadel Jeriolanca.

In de klasse Midden won An Verheyden de provinciale titel. De amazone uit Sint-Niklaas won met Hevita onder het zadel. Ivo Van Gucht greep de zilveren medaille met Merea Van de Elshoeve terwijl Elien Raemdonck het podium afwerkte met Fara Droeshout.

In de klasse Licht won Thomas De Cock met onder het zadel Jolie van 't Hof te Ruyte (Toulon). Het paar werd opgevolgd door Stefaan De Smet met Mabibi vd Maltahoeve op twee en Johan Wenselaers met O'Neil de Yeselo op drie.

Alle resultaten