Bart Jay Junior Vandecasteele wint Pro Tour in De Drie Vijvers

Bart Jay Junior Vandecasteele wint Pro Tour in De Drie Vijvers

In De Panne was stal De Drie Vijvers afgelopen weekend het decor voor de WVUR. In de hoogste rubriek van de Pro Tour was het Bart Jay Junior Vandecasteele die met de winst aan de haal ging. 

In de hoogste rubriek op zaterdag, zijnde de 1.20m, reed Pastelle Van t Zijp (V. Dieu Merci van T&L) de snelste barrage met Vandecasteele in het zadel. Zij waren sneller dan Martin De Smet en IDeal Eclair Garden's Horses (V. Thunder van de Zuuthoeve). Als derde en laatste dubbel foutloze combinatie volgde Lies Coquet samen met Kastor Max Droeshout Z (V. Kannan) op plaats drie. 

Plaats vier was voor de snelste vierpunter, Michiel Denoo en Jack (V. VDL Cardento). Op plaats vijf kwam nogmaals Lies Coquet. Zij reed Kitana Van De Waaienburg met 8 strafpunten naar een vijfde plaats. Vandecasteele werd nog eens zesde in deze proef met Tibora vd Windeweg Z. 

In de 1.10m Pro Tour kon enkel Martin De Smet het hout in de lepels laten liggen. Dat deed hij wederom met IDeal Eclair Garden's Horses. Ilana Ruelle werd tweede samen met Start Up de Pranzac (V. Ideal de la Loge). De derde plaats was voor Zoe Vileyn en Fardenta Van De Ringhoeve (V. Cardento).  

Op zondag kwam ook de Fun Tour in actie. In de reeks over 1.10m was Sean Willemsen de overtuigende winnaar. Hij en Jarnac (V. Diabeau) lieten op een verbluffende manier alle concurrentie achter hen. Emile Claeys wist samen met Noblesse Oblige NC Z (V. Nabab de Reve) ook dubbel foutloos te blijven, wat goed was voor een tweede plaats. Als snelste vierpunter vervolledigde Marth Alliet het podium, samen met Camelot (V. Chin Chin). 

Klik hier voor alle resultaten