Bart Clarys en El Cid winnen Grote Prijs New Flandria Ranch

Bart Clarys en El Cid winnen Grote Prijs New Flandria Ranch

Bart Clarys heeft opnieuw van zich laten horen. Afgelopen weekend spurtte de Oost-Vlaming naar de eindzege in de 1.30m Grote Prijs op de New Flandria Ranch. Clarys rekende daarbij op zijn vertrouwde El Cid.

In het zadel van de Caesar van de Helle x Lugano van la Roche-nazaat, bleef de springruiter als enige foutloos onder de 35 seconden. Met ongeveer een seconde verschil strandde Nadege Taveirne op de tweede plaats met onder het zadel Honneur DS (Chatman). Het podium werd afgewerkt door Albert Bruyneel met Jalvaro.

De combinatie bleef daarbij Charlotte Carron met Kimira van het Kluizebos voor terwijl Tom Carmerlynck de top vijf afwerkte op de rug van Dario.

Eerder won Albert Bruyneel wel de 1.20m rubriek met Souplesse. De combinatie verwees in deze proef Aline Sercu met La Belle van Sombeke naar de tweede plaats. De derde trede van het podium kwam op naam van Tom Verduyn in het zadel van Nueva Epoca de Regor.

In de 1.10m proef hield Rik Nauta de concurrentie achter zich. Samen met Kia Maria was Nauta minder dan een seconde sneller dan Thibo Deketelaere met Ines. Het podium werd afgewerkt door Isabel Debeuf met Kalypso.

De 95cm hoogste ponyrubriek was weggelegd voor Julie Devloo met Devlin.


Alle resultaten