Aurelie Deloof een maat te sterk in indoor LRV Tielt

Aurelie Deloof een maat te sterk in indoor LRV Tielt

Afgelopen weekend organiseerde de LRV-werking van Tielt hun indoor springwedstrijd met Stal Vincent Martens als locatie. In de klasse zwaar kwam de winst op naam van het niet te breken duo Aurelie Deloof en Ito (v. Marius Claudius).

Klasse Zwaar

Het ijzersterke duo had zes combinaties als concurrentie in de barrage maar bleef onverslagen. Ze besloten hun foutloze barrage in 32,23. Ruben Lannoo legde hen het vuur aan de schenen en reed Javeline (v. Cooper vd Heffinck) in 33,34 over de finish en werd zo tweede. De laatste foutloze tweede fase kwam op naam van Matthias Vancouillie en Idefix van de Vancoohoeve (v. Carembar de Muze). De amazone uit LRV Pittem haalde ook Le Rêve van 't Zorgvliet (Nabab de Reve)  van stal en eindigde op vier met een springfout in de barrage. Arthur Segaert was goed voor vijf met Kaymakli ter Vlucht (v. Corland). 

Klasse Midden

De voorafgaande klasse had al een minstens even spannende strijd om de beker. Niet enkel het basisparcours leek geen makkelijke opgave met een opvallend korte toegestane tijd, ook de barrage kende geen enkele foutloze combinatie. Ook Lennart Demarez en zijn Havana van de Bosbeek (v. Emerald van 't Ruytershof) tikten tegen het hout maar zorgen wel voor de kortste tijd. De zwarte parel met maar één oog stopte de klok op 34,89. Samir Brahimi moest het onderspit delven in de strijd tegen de combinatie uit Wingene en werd tweede op Nova Star vd Schelpenhoeve (v. Kannan). Ook over 1.20m tekende Deloof present en was goed voor de derde plaats met Perle Fine (v. Windows vh Costersv.)

Klasse Licht

In de rubriek over 1.10m was het een bikkelharde strijd om de ereplaatsen. Uiteindelijk was het Bart Declerck die aan het langste eind trok en de beker in ontvangst mocht nemen op Fonske van de Buiten (v. Eldorado vd Zeshoek). Ze hadden een winnende tijd van 32,38. Met 32,74 op de chrono greep Ruben Descheemaecker zilver op Ritchie Riccardo Vr (v. Untouchable). Jonas Boone zat hen op de hielen en eindigde zijn barrage in het zadel van Aimee II Z (v. Arezzo VDL) in 32,86. 

Volledige uitslag