Ann-Florence Noppe en Amelie Rammant verzekeren girl power in Anzegem

Ann-Florence Noppe en Amelie Rammant verzekeren girl power in Anzegem

Tijdens de LRV wedstrijd in Anzegem heeft Ann-Florence Noppe afgelopen weekend de hoofdrubriek op naam geschreven. Noppe won de klasse Zwaar met Milona van het Speienhof (Chopard Vdb Z). De amazone bleef ruim zes seconden voor op zichzelf.

In het zadel van haar vertrouwde Elegance "F" (Orame) bleef de West-Vlaamse voor op Steven Decock. Noppe wist als enige met beide paarden een dubbele nulronde te rijden. 

Op de derde plaats strandde Steven Decock met Kairo van het Speienhof (Cardento) voor Femke Vercauteren met Ishtar van de Rhamdia Hoeve. Fien Lannoye strandde als snelste in de basisomloop met Zidan LVP Z op de vijfde plek.

Girlpower all day

Ook de klasse M kwam op naam van Ann-Sophie Noppe. Samen met Grappa vh Pijnvenhof (Quidam de Revel) wist Noppe als enige het hout in de lepels te houden in de herkansing. Ruben Lannoo volgde met Javeline op de tweede plaats terwijl Kelly Dhondt het podium afwerkte in het zadel van Mylady Van den Doorn.

Amelie Rammant won de klasse Licht met Ekita van 't Zorgvliet (For Joy van 't Zorgvliet). De 11-jarige merrie werd in het verleden nog uitgebracht door Laurent Mahieu op een 1.45m niveau.

Alle resultaten