Andres Vereecke wint met nieuwe troef in Torhout

Andres Vereecke wint met nieuwe troef in Torhout

Dit weekend staat de laatste indoorweek bij de New Flandria Ranch in Torhout op de agenda. Afgelopen weekend reed Andres Vereecke alvast naar de eindzege in de 1.30m hoofdrubriek. 

Samen met zijnieuwe troef sprong de Vitaminalia ruiter naar de winst in 36,51 seconden. Het paar hield als enige de chrono foutloos onder de 37 seconden en verwees zo Paris Vandousselaere met Non Stop naar de tweede plaats. De Oost-vlaamse springruiter, Geoffrey Cobbaut vervolledigde het podium met New Look.

Cobbaut werd opgevolgd door Tom Verduyn met onder het zadel Lyon van hof ter boone op vier en Charlotte Carron met Kimira van het Kluizebos op vijf.

Eerder hield Albert Bruyneel met Souplesse de concurrentie achter zich in de 1.20m proef. Het paar werd op het podium opgevolgd door Joyce Jonckheere met Accor de Roulard. Amber Verheyen vervolledigde het podium in het zadel van Linotte Van de Vogelzang.

Thibo  Dekeelaere domineerde de 1.10m proef. Samen met Ines won Deketelaere. Hij volgde zichzelf bovendien op met onder het zadel Kalypso. Op het podium volgde Maxim Cauwlier met Cupido de Magee Z op de derde trede.

Op zondag werd de hoogste rubriek gebouwd op een hoogte van 1.15m. De eindzege kwam op naam van Jonas Vanhollebeke na een foutloze omloop in 29,49 seconden met Kiara van de Heksehoeve Stal DHC. Maud Alliet volgde op de tweede plaats. Samen met Kauber vd Lindehoeve Z bleef Alliet Margaux Bert met Mila voor.


Alle resultaten