Amber Jacobs wint eerste pony selectie wedstrijd JM Indoor Masters

Amber Jacobs wint eerste pony selectie wedstrijd JM Indoor Masters

Ook de ponyruiters hebben hen eerste selectiewedstrijd voor de Jumping Mechelen Indoor Masters achter de rug. Afgelopen weekend kwamen ze aan de start in Turnhout. In de hoogste rubriek stonden de hindernissen 1.10m hoog. Amber Jacobs won met Geena Lisa.

Samen met de 13-jarige Bonnie Prince Charlie-merrie snelde Amber Jacobs naar de winst inn 26,42 seconden. Ook Lien Eeckelaers hield de timer onder de 27 seconden met onder het zadel Ziggy Zen VDK. Caroline Van Rossum vervolledigde het podium met Qualinka onder het zadel.

Net buiten de top drie volgden Rik Nauta op de rug van Conrenzo en Yoran Ons met Westerveld's Olievier.

In het zadel van de 21-jarige Mr Rojo snelde Rik Nauta naar de winst in de 1.00m rubriek. Het paar hield als enige de tijd onder de 29 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Floor Delen op de tweede plek. Samen met Starlight Texass van de Goorhoeve bleef de amazone Axl Van Deynze met Joly's Condor voor.

Zoe Verchooten hield de concurrentie achter zich in de 90cm proef. Op de rug van Speedy bleef ze Imke van de Zande met Ramona en Charlotte Deronne met Ramino voor.

De 80cm winst kwam op naam van Ilona Giets met onder het zadel Hantino. Lara Schodts volgde met Joly s Camara voor Niels Van Pamel met Evelien vh Paardeveld.

Alle resultaten