Amber Jacobs is ijzersterke ponywinnaar in Aalter

Amber Jacobs is ijzersterke ponywinnaar in Aalter

Terwijl Niki Geenens en Anouk Steyaert de concurrentie achter zich hielden op zondag, won Amber Jacobs de hoogste ponyrubriek met Geena Lisa. Het paar hield de concurrentie met  bijna één seconde verschil achter zich in deze 1.10m rubriek.

Het duo bleef Rik Nauta met Conrenzo voor. Juna-Jane De Keersmaecker vervolledigde het podium met onder het zadel Une Etoile. Joel Hamers volgde op de vierde plek met Orchid's Nanette terwijl Caroline Van Rossum met Qualinka de top vijf afwerkte.

De 1.00m Junioreproef kwam op naam vaLente Van Eeckhout met O de Vie. In deze proef strandde de volledige top vijf op minder dan een seconde van elkaar.Thibo Van den Bulck volgde op de tweede plek met Bosja terwijl Marie Vanschoenwinkel haar Quina naar de derde plaats loodste. Het paar werd opgevolgd door Josephine Lepage met Jacintha van het Kriekenhof en Joke Horemans met onder het zadel Ines Van De Donkhoeve.

Lars van Rossem won de 1.00m ponyproef met Prestige. Het paar bleef Caroline Van Rossum met Kalando 'E' vh Juxschot voor terwijl Leon Van Biesen het podium afwerkte met Pallieter.