Amber Goethals en Elien Raemdonck zorgen voor 'Girl power' in Westdorpe

Amber Goethals en Elien Raemdonck zorgen voor 'Girl power' in Westdorpe

Op Manege Westdorpe, net over de Nederlandse grens heeft Amber Goethals afgelopen weekend de klasse Zwaar gewonnen met Kosmic Black Ice vd Bucxtale (Ogano Sitte). Het volledig podium strandde op een halve seconde van elkaar.

Goethals verwees zo Thomas De Cock met Lanson-R (Echo van't Spieveld) naar de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt door Ivan Van Hove met Merijn van de Dielaerthoeve (Fantomas de Muze).

Net buiten het podium stelden Jonas van Leuven met Cameron z zich op op de vierde plaats terwijl Ivo Van Gucht zijn Gentille vd Plataanaar de vijfde plek loodste.

Elien Raemdonck hield de concurrentie achter zich in de klasse Midden. In het zadel van Fara Droeshout (Tenor Manciais) bleef de amazone Bart Temmerman met Nimbus van de Voortakker voor. Ivo Van Gucht vervolledigde het podium met Merea van de Elshoeve.

De klasse Licht kwam op naam van Thomas De Cock en Jolie van 't Hof te Ruyte. Filip Verhelst volgde op de tweede plek met Lithano terwijl Fien De Vos haar Kiara van de Meerputhoeve naar de derde plaats stuurde.


Alle resultaten