Aline Sercu gaat winnen in Waregem

Aline Sercu gaat winnen in Waregem

In Waregem stond er dit weekend een regionale wedstrijd van de WVUR op het programma. Aline Secru schreef het 1m20 op haar naam. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van La Belle Van Sombeke en klokte af in 24,54 seconden. 

Laurent Mahieu en Nascar Van't Siamshof eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 26,58 seconden. Rebecca David en Flügel van het Hazewindeke namen de derde plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 26,81 seconden. 

Joy Demuynck (Aramis van't Leeuwerikenhof Z) en Paul De Stoop (Mon Ami) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m15

In het 1m15 was Jonas Vanhollebeke de beste. Hij reed Kyara vd Heksehoeve Stal Dhc foutloos rond in 28,48 seconden. Pieter Coetsier en Courage eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 29,40 seconden. Gail Demunck en Expensif Willy vh Polderhof eindigden op de derde plaats.

Voor Jean-Baptiste De Brabandere (Vigor van Jonckhoeve Z) en Merel Diependael (Fara van de Achterste Grobben) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 reed Thibo Deketelaere naar de overwinning met Ines. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 25,29 seconden. Sander Logghe en Daliena B eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 25,83 seconden. Davy Kesteloot en Chivas Regal du Val Fleuri Z vervolledigden het podium.

Thibo Deketelaere (Kalypso) en Marie Van Cauwenberghe (F.D. 104 A Ter Linden) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten