Alicia Lienard start winterjumpings Jochri met winst

Alicia Lienard start winterjumpings Jochri met winst

Dit jaar viert de winterwerking van Jochri zijn vijfde verjaardag. Afgelopen weekend ging het nieuwe seizoen van start. Op zaterdag avond won Alicia Lienard de 1.30m hoofdrubriek met Hurricana (JPC Modesto). Het paar bleef zo voor op Caroline Michez met Classic Girl of Bellignies.

Andre Reichmann werkte het podium af met onder het zadel Gueranda. De combinatie werd opgevolgd door respectievelijk Laurence Pieters met Ciske en Geoffrey Cobbaut met Pippa.

In de 1.20m rubriek snelde Jelle Limbourg naar de winst met onder het zadel Isben. Het duo bleef inn deze rubriek Caitlin Vertongen met Liberty van 't Sas voor.. Muriel Dens werkte de top drie af op de rug van Ustinov.

Op zondag werd er afgesloten met de 1.15m proef. In deze hoofdrubriek op zondag verwees Xantia Van Assche de concurrentie achter zich. Samen met Esther vd Claevervallei hield Xantia de chrono als enige onder de 26 seconden. Renee Vanstraelen volgde op de tweede plek met All Sugar terwijl Dagmar Veldeman het podium vervolledigde op de rug van Ohai de Regor.

Alle resultaten