Voor de late beslissers: onze hengsten-aanbevelingen

Voor de late beslissers: onze hengsten-aanbevelingen

Ben je er nog niet helemaal uit door welke hengst je je merrie wil laten dekken? We zetten deze week graag onze aanbevelingen op een rijtje!

Daydream de la Vie (v. Heartbreaker)

Ben je op zoek naar een hengst met een flitsende voorbeen techniek gekoppeld aan veel vermogen? Look no further! Na zijn sportcarrière zal Daydream de la Vie (v. Heartbreaker) ingezet worden voor de fokkerij bij LN-Stables. Hij is een zoon van Heartbreaker uit een Capitol I x Landgraf I merrie.

Voor meer informatie, klik hier


Hunter Fairy (v. Nabab de Rêve)

Hunter Fairy springt op dit moment zelf in het 1.40 en wist eerder dit jaar te imponeren onder de Spaanse zon met Liesje Vrolijk in het zadel. Al op jonge leeftijd liet de hengst zich opvallen tussen zijn leeftijdsgenoten. Als winnaar van de Hendrix competitie en de voorronde van de GMB competitie waren er al vele ogen op hem gericht.Vader van Hunter Fairy is Nabab de Rêve. De topvererver overleed op 30 oktober 2015, maar drukt nog steeds zijn stempel op de hedendaagse springpaardenfokkerij. Nabab de Rêve is een bewezen vererver van topspringpaarden en stempelhengsten, zoals Kashmir van Schuttershof, Carembar de Muze en Vigo d’Arsouilles.

Voor meer informatie, klik hier


Obama de la Linière (v. Marius Claudius)

Obama de la Linière was dit jaar de uitblinker in de Pavo hengstencompetitie bij de 6-jarigen, met zijn overwinningen in Gent en Tielt. Hij is de zoon van Marius Claudius, die met Robert Smitt gedurende 7 jaar op het allerhoogste niveau sprong en waarschijnlijk de beste nakomeling van Concorde was.Zijn moeder is Eefke van ‘t Zoggehof, die met onze oudste dochter Hanne, internationaal 1m40 springt bij de junioren. Eefke is de volle zus van Evita van ’t Zoggehof, die met Lorenzo De Luca al meerdere grote prijzen won op 1m60 niveau.

Voor meer informatie, klik hier