The Hubside Jumping is terug met 10 nieuwe data en meer dan 3 miljoen euro aan prijzengeld

The Hubside Jumping is terug met 10 nieuwe data en meer dan 3 miljoen euro aan prijzengeld

Sport zal in de tweede helft van het jaar een prominente plaats innemen in Grimaud, in Var, en in Ratières, in Drôme! Met tien nieuwe data op de kalender van de Fédération Équestre Internationale tussen nu en het einde van het jaar, is de HUBSIDE JUMPING terug! Dit is tot grote vreugde van ruiters en trouwe springliefhebbers, die de evenementen georganiseerd door Hubside.Store en Indexia Group hebben gemaakt tot HUN evenementen voor vier seizoenen.

Nadat de FEI het concours eerst voor de rest van het jaar had geschrapt vanwege het niet of te laat betalen van de winstsommen door de organisatie, lijkt er nu een akkoord te zijn gevonden, samen met nieuwe data voor de Hubside jumping.

Twee weken voor het Wereldkampioenschap, dat van 6 tot 14 augustus in Denemarken wordt gehouden, lanceert de HUBSIDE JUMPING zijn HUBSIDE SUMMER TOUR in Grimaud, van 21 tot 24 juli, met een CSI 2* Open en een CSI 1*. De tour gaat verder met de traditionele twee weken durende competitie in Ratières-Valence, waar de HUBSIDE JUMPING VALENCE in volle gang zal zijn van 18 tot 21 augustus (CSI 2 en 1*) en van 25 tot 28 augustus (CSI 3, 2 en 1*). Stefano Morriale, de Italiaanse parcoursbouwer, zal de leiding hebben over de Grimaud-parcoursen, terwijl het parcours van de rubrieken in Drôme zal worden toevertrouwd aan Grégory Bodo en Cédric Longis, waarbij de eerste momenteel bekend staat als de beste parcoursbouwer van Frankrijk, en de laatste zijn opvolger wordt geacht te zijn. De HUBSIDE JUMPING is een fervent supporter van sport op hoog niveau. Daarna keert het in september terug naar Grimaud voor de HUBSIDE FALL TOUR (CSI 3* van 8 tot 9 september, CSI 4* van 15 tot 18 september, CSI 5* van 22 tot 25 september en van 6 tot 9 oktober, en CSI 4 * van 13 tot 16 oktober) en in november-december in Ratières, in de binnenpiste van Haras des Grillons (CSI 3* van 24 tot 27 november en van 1 tot 4 december) voor de HUBSIDE WINTERTOUR.

Gemaakt door de succesvolle zakenman en ruiter Sadri Fegaier, brengt de HUBSIDE JUMPING, gesponsord door Indexia Group en Hubside.Store, de beste ruiters ter wereld samen op twee locaties, de Haras des Grillons in Grimaud en in Ratières, voor vijf jaarlijkse evenementen: de HUBSIDE SPRING TOUR (Grimaud), de HUBSIDE ZOMERTOUR (Grimaud), de HUBSIDE JUMPING VALENCE (Ratières), de HUBSIDE FALL TOUR (Grimaud) en de HUBSIDE WINTERTOUR (Ratières). Alle grootste namen in de wereldspringsport hebben ooit aangetreden in de ring van HUBSIDE JUMPING, waaronder de gouden medaillewinnaars van het Franse Olympische team in 2016 en het Zweedse van 2021, de nummer 1-ruiters van de wereld Kent Farrington, Steve Guerdat en Martin Fuchs, de legendarische John Whitaker en de beste amazones ter wereld zoals de Amerikanen, Laura Kraut en Jessica Springsteen. De laatste show die werd georganiseerd als onderdeel van de HUBSIDE JUMPING werd eind mei 2022 in Grimaud gehouden. De Franse François-Xavier Boudant won zondag de Grand Prix in de grote ring van de Franse Rivièra, voor de oprichter van deze jumping, Sadri Fegaier, die tweede werd.

In 2022 en in de komende jaren, vooral naarmate de Olympische Spelen van 2024 in Parijs naderen, zal HUBSIDE JUMPING zijn faciliteiten in Var en Drôme, waarvan de topkwaliteit alom geprezen is, ter beschikking blijven stellen van ruiters in het belang van sport en prestatie.

Bron: Persbericht