The Collection: de nieuwe veiling voor springpaarden en hunters

The Collection: de nieuwe veiling voor springpaarden en hunters

Steve Tinti van ST Stables organiseert samen met Carlos Pinto voor de eerste keer 'The Collection', een nieuwe veiling. “Carlos en ik hadden het idee om de beste paarden van onze stallen met de beste klanten samen te brengen. Een online veiling bleek hiervoor de beste oplossing gezien de huidige gezondheidssituatie”.

Steve Tinti en Carlos Pinto hebben geen introductie meer nodig. Beide heren hebben hun naam, kennis en inzicht in de paardensport in het verleden al meermaals bewezen. “Steve en ik hebben al onze ervaring en kennis gebundeld en kunnen zo de beste kwaliteit aan onze kopers aanbieden”, aldus Carlos Pinto van Milestone Farm. "Bovendien is er niet enkel aan de springsport gedacht, we hebben ook twee paarden in het assortiment die het volgens ons erg goed kunnen doen als hunter". 

The Collection Auction bestaat uit een collectie van 16 paarden. Deze volledige collectie is integraal op de website terug te vinden. “Omdat we ook kopers van het buitenland willen aanspreken, zullen we, als de paarden nog niet getransporteerd kunnen worden omdat de grenzen nog gesloten zijn, het verkochte paard op onze kosten blijven verzorgen totdat het paard getransporteerd kan worden. Daarnaast organiseren we het transport ook graag voor onze klanten”, aldus Tinti.

“Bovendien is het ook leuk om te weten dat per bieding, er tien euro aan Unicef geschonken zal worden. UNICEF vecht op haar manier tegen COVID-19 door ervoor te zorgen dat kinderen in nood nog steeds naar school kunnen gaan, drinkbaar water ter beschikking hebben, … Wij willen op deze manier ook ons steentje bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus”.

De veiling zal lopen van 22 tot 24 mei. Mis dus deze kans voor het aankopen van je nieuwe toptalent niet!


Voor meer informatie, klik hier