Suus Kuyten koopt driejarige I'm The Best Guy voor 140.000 euro

Suus Kuyten koopt driejarige I'm The Best Guy voor 140.000 euro

Drie verschillende partijen bleven tot na zonsondergang doorbieden op de Emerald-zoon ‘I’m The Best des Guy’. Het was finaal de Nederlandse Suus Kuyten die het winnende bod van maar liefst € 140.000 deed!

Na afloop van de veiling was Suus Kuyten dan ook laaiend enthousiast over haar nieuwe aankoop: “ I’m the best des Guy is een fantastisch sportpaard. Hij springt voor een 11 op 10, is bloedmooi en bijzonder sportief! Daarnaast is het een hengst en is de bloedopbouw met Emerald – Corofino I en Narcos II ook heel interessant voor de fokkerij! Ik was meteen verliefd toen ik de eerste video’s zag en wilde hem absoluut!”

De tweede duurste van de avond was de gekeurde dekhengst Hip Hop de Hus die voor € 62.000 verkocht werd aan de Amerikaanse Sarah Orr en getraind zal worden door Lizzy Traband van E. Holland Stables. Deze zoon van Eldorado de Hus uit de merrie Orlis I is een halfbroer van Meredith Michaels-Beerbaum’s Bella Donna 66!

De collectie bulkte van uiterst succesvolle beloften die binnenkort hun intrek zullen vinden in stallen verspreid over de hele wereld. Van USA en Mexico tot in Saudi Arabië en vele landen daartussen voor een gemiddelde van ruim boven de € 30.000.

bron: PErsbericht