Stoeterij Molenhof pakt uit met nieuwe website

Stoeterij Molenhof pakt uit met nieuwe website


“Een nieuw seizoen, tijd dus voor een nieuwe website”, dat moeten ze bij Stoeterij Molenhof gedacht hebben want vlak voor aanvang van het buitenseizoen pakt de stal uit met een nieuwe website. “We willen op deze manier vooral een nog duidelijker overzicht geven van onze paarden en onze activiteiten”, aldus de familie Van de Poel.


Een snelle kijk op de website leert dat Stoeterij Molenhof zich nog steeds toelegt op de fokkerij met verschillende fokmerries en hengsten  in hun stal. “Twee van die hengsten lieten tijdens de eerste manche van de Pavo hengstencompetitie erg mooie rondes zien”, vertelt amazone Vicky van de Poel. “Zowel Piece of Cake M (v. Vigo d’Arsouilles) als Gin Flip De Muze (v. Gino H) hebben hun kwaliteiten afgelopen maandag aan het grote publiek getoond. Fokkers die dus nog op zoek zijn naar een jonge, talentvolle hengst vlak voor aanvang van het nieuwe dekseizoen, zijn bij ons dus zeker aan het juiste adres”, lacht ze.

“Daarnaast blijven we ons natuurlijk ook focussen op de sport. Frenchy VDS (v. Cornet Obolensky) springt momenteel met Niels Bruynseels op het hoogste niveau. Andere paarden die in de sport worden ingezet zijn onder andere Poco-Loco (v. Cicero van Paemel Z), Pamela M (v. Tangelo vd Zuuthoeve), D-Iness Z (v. Darius) en Prada di Costa (v. Vannan)”, besluit Van de Poel.


Klik hier voor de nieuwe website en een overzicht van alle activiteiten van Stoeterij Molenhof.