Stal Vincent Martens organiseert eerste Winterspecial!

Stal Vincent Martens organiseert eerste Winterspecial!
Stal Vincent Martens zit niet stil en organiseert het eerste weekend van december hun eerste editie van de VM Winterspecial. Het belooft een spetterend weekend gevuld met springsport van de bovenste plank te worden... Een niet te missen event dus. 
Op 2, 3 en 4 december organiseert Vincent Martens voor het eerst de VM Winter Special! Daarbij beloven ze drie dagen jumpingsport en -beleving van de bovenste plank voor álle niveau’s. 
Op vrijdag starten de jonge paarden gevolgd door een proef op 1m20. De DM.Equine Masters vormt het slotstuk van de eerste dag met een prijzenpot van €3.000! 

De zaterdag bijten opnieuw de jonge paarden de spits af met aansluitend een proef over 1.20m. Daarna volgt hét showelement van het weekend: de Result Equine Supplements Showproef waarin telkens een pony- en senior ruiter het samen tegen andere teams opnemen. De apotheose op zaterdag is de Krismar GP over 1.35m met een absolute prijzenpot van €5.000. 

Zondag staat de reguliere winterwerking gepland met het Gromak ponycriterium en het Euroflex Spanplafonds criterium.

Het ganse weekend wordt dik aangekleed en de accommodatie wordt aangepast om optimaal alle wedstrijden te kunnen mee volgen en beleven. Op vrijdag en zaterdag kunnen de feestbeesten hun dansbenen kwijt op de afterparty verzorgt door DJ Enzo.

De inschrijvingen voor deze eerste editie sluiten op donderdagnacht! Wil je zeker zijn van je plek? Schrijf je dan hier nog snel in en mis dit unieke event niet. 


Foto ©: Facebook Vincent Martens