S&S Stables: "Focus ligt op hengsten maar eigenlijk is elk type paard welkom"

S&S Stables: "Focus ligt op hengsten maar eigenlijk is elk type paard welkom"

Sebastien De Clerck, die samen met zijn partner Sadie Dunne de zaakvoerder is van S&S Stables, was in het verleden jarenlang een bekend gezicht in de rubrieken voor jonge paarden en het vrijspringen. Wegens persoonlijke omstandigheden verdween hij even van het sportieve toneel maar daar komt nu weer verandering in: “Mijn vrouw en zijn ik helemaal klaar om ons terug voor de volle 100% op de paarden toe te leggen”, vertelt hij.

“Zelf heb ik het meeste ervaring in de jonge paarden en in het vrijspringen”, gaat De Clerck van start. “Het zal dan ook geen verrassing zijn dat we ons met S&S Stables voornamelijk willen focussen op (jonge) hengsten en dekhengsten. We beiden echt een totaalservice aan: we maken hengsten zadelmak, stomen ze klaar voor de keuring of het vrijspringen, brengen ze uit op wedstrijd, … Noem het en we bieden de service aan!”, vertelt het team van S&S Stables enthousiast. 

“Dat betekent echter niet dat merries niet welkom zijn bij ons”, vult Dunne aan. “We zullen ons ook toeleggen op opfok, we begeleiden eigenaars graag tijdens de dracht van hun merrie én natuurlijk kunnen merries en hun veulens ook vlak na de geboorte bij ons terecht. Eigenlijk kan elk type paard van elke leeftijd bij ons terecht.We werkten in het verleden al samen met grote namen zoals de Perry De Winter; Luc van Puynbroeck, Fokkerij Durisoir, Flanders Foal Auction, Fokkerij de Abdelendreef, Stal Lambrecht, De Res Nova en Quality Stud, die altijd erg tevreden over de samenwerking met onze stal waren”, gaat ze verder.

“Sport blijft uiteraard ook Ă©Ă©n van onze peilers. We zullen ons dan ook zeker en vast toeleggen op de aan- en verkoop van sportpaarden. Eigenaars die hulp nodig hebben bij de verkoop van hun paard of ruiters die op zoek zijn naar het geschikte sportpaard, kunnen dan ook altijd bij ons terecht”, besluiten ze. 

S&S Stables is gelegen in Lo-Reninge en biedt een totaaloplossing voor elk paard aan. GeĂŻnteresseerden kunnen contact opnemen met Sebastien De Clerck (+32 470 45 32 50). Meer informatie over S&S Stables kan hier gevonden worden.