P.S.I. Dressage Collection Auction via livestream te volgen

P.S.I. Dressage Collection Auction via livestream te volgen

Aankomende zaterdag 4 december zal de P.S.I Auction een mooie collectie van dressuurpaarden voorstelen in het P.S.I. Auction Centre in Ankum. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal de veiling ook via een livestream te volgen zijn. 

Vanaf zaterdag 18.00 uur zal het expertise team van ruiters de beste jonge dressuurpaarden onder het zadel voorstellen. De presentatie zal ook via een livestream te volgen zijn. Zo kan iedereen live de voorstelling volgen van de favoriete veilingkandidaten. Bovendien kan u via de livestream de videobeelden van augustus herbekijken en de indrukwekkende vorderingen in trainingen bewonderen. 

Naar goede gewoonte staat het team van P.S.I. Auction altijd klaar voor u met persoonlijk advies en professionele hulp bij het kiezen van uw perfect sportpaard. Aarzel iet om contact op te nemen met hun verkoopteam via telefoon, WhatsApp, FaceTime of Skype en zij stellen u voor aan uw ideale match.  

Praktische informatie 

Door de stijging van de huidige coronacijfers organiseert de P.S.I. Auction een livestream om de indrukwekkende Dressuur collectie online te volgen. Vergeet je dan wel niet te registreren om toegang te krijgen tot de livestream. Het bijwonen van de presentatie in Ankum is alleen toegestaan na persoonlijke registratie bij de verkoopadviseurs. Alleen personen die kunnen aantonen dat zij gevaccineerd of hersteld zijn én een actuele negatieve Covid Test kunnen tonen met foto-ID, mogen het event bijwonen. 

Klik hier voor de livestream 


Handige contactgegevens: 

Office - P.S.I. Auction Centre Ankum: +49 (0) 5462 74230
Office: info@psi-sporthorses.de 

Bron: Persbericht