"Jump for Joy' van 25 tot 28 juni in Zandhoven

"Jump for Joy' van 25 tot 28 juni in Zandhoven
Van 25 tot en met 28 juni organiseren we de eerste editie van “Jump for Joy” op de Kraal in Zandhoven. “Jump for Joy” is een initiatief van echte paardensport liefhebbers die jumping willen combineren met vreugde. Inderdaad de opbrengst van de Jumping gaat naar de “Joy-sewers” (vreugdezaaiers), een organisatie die de opleiding voor kinderen van de straat in Indië financieren.

Het is verder de bedoeling een heel weekend toffe jumpingsport te combineren met gezelligheid en plezier voor iedereen: zo beginnen we met een sponsoravond geanimeerd door “Funky-D” op donderdagavond voor de sponsors, zaterdagavond is er eerst een showproef met rodeo-stier gevolgd door een party op de muziek van DJ-Alexander, ambiance verzekerd! Er zijn het hele weekend doorlopend kinderanimaties voor de jongsten en er is de gezellige cava & gin bar vanwaar U het hele weekend toffe sport kunt volgen met als sportief hoogtepunt zondag namiddag de Grote Prijs Klasse 6 en de showproef op een hoogte van 1m35.

In totaal zullen er dus twee showproeven zijn. De eerste showproef is op zaterdagavond om 20 uur, dit met een mechanische stier.
In de piste staat er een mechanische stier. De proef bestaat uit 2 personen en 1 paard.
- 1 van de 2 personen zit op de strier.
- 1 van de 2 personen zit op het paard.
- zolang de persoon op de stier kan blijven zitten mag de andere in het parcours (1 meter hoog) springen
- wie de meeste sprongen (punten) bijeen krijgt wint

De andere showproef "Emerald competition" is een springproef die gebouwd staat op een hoogte van 1m35 met 750 € voor de winnaar.

Voor beide showproeven kan er ingeschreven worden via irisw_jumping@outlook.com!

Inschrijven voor de VOR rubrieken kan via deze link.