Jonge talenten van Stud 111 gaan onder de hamer op online veiling

Jonge talenten van Stud 111 gaan onder de hamer op online veiling

Stud 111 pakt uit met hun eerste editie van de online veiling 'The Youngster Edition 111'. Bieden kan vanaf vandaag t/m dinsdag 14 november. 

Stud 111 verkoopt in deze veiling een collectie zorgvuldig gefokte 3-jarige talenten en fokmerries, die reeds drachtig zijn van tophengsten. 

Eén van de eye-catchers van de collectie is El Salvador 111 Z. De ruin is een zoon van El Barone 111, die onder de Zweedse amazone Malin Baryard-Johnsson zijn kwaliteiten toont op hoog niveau. Alsof dat niet genoeg is, is deze El Salvador 111 gefokt uit de halfzus van Scott Brash' Hello Forever. Het perfecte recept dus, voor een paard dat het ver zal schoppen in de sport.


Dat Stud 111 weet wat het doet, dat bleek reeds uit een hoop referenties. Zo werd Luciana Diniz' toppaard Winningmood gefokt door de familie Theeuwes en vond het zo z'n weg naar de absolute wereldtop. Daarnaast is ook één van de troeven van de Amerikaanse Adrienne Sternlicht, Shadowfax 111, geboren op Stud 111. Tenslotte is ook Think Twice 111 Z niet weg te denken uit het lijstje. Als Wereldkampioen op 7-jarige leeftijd bewijst ook dit paard dat Stud 111 steeds topkwaliteit aflevert. 

Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik dan HIER.